RSS

smile! nu esti la camera ascunsa

07 iun.

Ascunsul in timpul zilei in birourile unei corporatii, sau in orice birou de fapt, are avantajele lui. Vei fi scutit de a infrunta valurile de oameni si masini revarsate pe strazile orasului, mai ales cand ploua si lumea isi foloseste masina pe post de umbrela, claxoanele nebune, fumul inecacios, nesimtirea functionarilor publici cu care poate ai de-a face daca tot nu esti la slujba la ora aceea sau de importanta pe care si-o dau diversi angajati depasiti de tot atat de diverse situatii.

Azi, pe la, sa zicem, 9, dau peste un portar tot umflat si cu rotile in sus pentru ca era aglomerat in parcarea pe care o pastorea. Apoi ma lovesc cu nasul de lipsa indicatoarelor intr-o institutie, ca doar sau ai intuitie, recte miros si te descurci sa gasesti drumul spre biroul lui Dorel, sau astepti ca tontul o functionara care va aparea la ghiseu cu minute bune intarziere si te va dirija spre biroul cu pricina ca si cum ai fi putin retardat. Noroc cu exercitiile psihologice din categoria ‘nu da drumul furiei, enunta-i elementele si defineste-o. Doar asa vei gasi solutii’ ca reusesc sa ma pastrez zen. Mai apoi, pe o ploaie marunta si enervanta, caut un taxi. Chiar mi-e peste mana sa fac drumul intre doua capete ale urbei pe jos, pentru ca autobuze care sa lege cele doua puncte nu exista sau, daca sunt, au orare de gravida. 5 dispeceratele sunt ocupate. Nicio masina libera. Si dupa vreo 3 km de mers pe jos, distanta de-a lungul careia am constatat ca nu am destule maini sa car umbrela, dosare, genti, telefon, etc, sar in fata unui taxi si-l somez sa ma duca de la a la b. Si daca e gol pe vremea asta, poti fi sigur ca taxiul are vreo problema. In cazul de fata, una de miros. Deh, te obisnuiesti si cu asta.

Noroc cu cateva mesaje dragute primite o data ajunsa la birou, ocazie cu care am aflat (sic!) ca imi sta mai bine daca zambesc, indiferent cat de incuiati par a fi cei din jur.

Sa zambim asadar!

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 7 iunie 2017 în Uncategorized

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: