RSS

sa povestim, asadar

23 mart.

Povesti interesante si neasteptate cu un M, altul decat acei M cu care as fi putut sau cu care ar fi fost cazul sa port asemenea discutii. Despre afinitati, de unde ne vin, cum se intampla, de ce acelea profunde se intampla atat de rar. Despre haite si apartenente, despre imagini si impresii, despre prioritati, despre cercurile restranse, semnificative si despre cele mai largi, sterpe, despre nevoile noastre pe care incercam sa le satisfacem in prietenii sau amicitii in care ne proiectam sau nu sufletele si tiparele. Despre ce si cat inseamna priviri care nu au nevoie de cuvinte si priviri cu val opac. Despre compromis si renuntare, iar aici, pare-se, vorbim aceeasi limba, versus libertate, despre cum se simt si se interpreteaza astea din doua perspective opuse. Despre alegeri si timing. Despre cum ar fi putut fi unele intamplari sau stari de fapt daca stiam cum sa facem pasi intr-o directie sau in alta. Despre cum se traiesc lucrurile si despre rostul diluarii.

Multe lucruri ramase nespuse sau in coada de peste. Pentru ca asa putem noi, deocamdata. Cine stie, poate vom mai continua dezbaterea. Dar raman cu sentimentul placut ca unii oameni mai sunt capabili de empatie (asta daca nu cumva era doar o curiozitate frumos invelita. Poate voi investiga. Sau poate nu.). Pentru ca din asta s-a nascut discutia noastra: cineva a simtit ca azi am nevoie sa vorbesc si sa mi se vorbeasca. And it felt nice.

Mda. Sunt un om care iubeste cuvintele, care are nevoie de ele si mai ales de comunicare. Cred ca asa se construiesc lucruri. So, from time to time, if you wanna built something together, talk to me.   🙂

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 23 martie 2017 în Uncategorized

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: