RSS

tampenii

13 nov.

mi-a trecut recent prin cap o teorie. nu stiu cat e de noua sau de aiurea, dar a rezultat in urma unor experimente personale. asadar, cred eu, oamenii pe care ii visezi intr-o noapte, viseaza si ei cu tine in acel interval. adica ajungeti impreuna undeva, in aceeasi zona, n-as putea sa o numesc sau sa spun ce e. sau exista o aceeasi lungime de unda, la propriu. cum ajungeti impreuna acolo, nici asta nu stiu inca.

am citit candva despre experimente psihologice care demonstrau ca visele pot fi influentate de ceea ce ni se intampla intr-o zi sau de gandurile, impresiile si senzatiile cu care adormim. ei bine, mi-am propus timp de o saptamana sa visez cu o anumita persoana din anturaj. nu ma intrebati in ce scop. sa spunem … hmmm, pur didactic. conform teoriei, ar fi trebuit sa fie fezabil. totusi n-am reusit, indiferent cat de mult m-am concentrat.

las totul balta, usor dezamagita, doar ca, la ceva timp dupa incercarea mea nereusita, persoana in cauza imi apare brusc intr-un vis. la fel de neasteptat, a doua zi, ma intalneste si imi spune ca si eu i-am bantuit spatiul oniric. si-atunci m-a lovit ideea.

pana una-alta, verificam si mai incercam.sa mi se traga de la tratatul de psihiatrie cu care ma lupt de ceva vreme?

Reclame
 
 

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: